transits i duanes principat

Trànsits i Duanes Principat, S.L.
POLÍTICA DE PRIVACITAT

Regulacions legals que compleix aquesta Política de privacitat

Trànsits i Duanes Principat, S.L. ha adequat aquesta web a les exigències de:

RGPD (Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del consell del 27d´abril del 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques), que es la nova normativa de la Unió Europea que unifica la regulació del tractament de les dades personals en els diferent països de la UE.

LOPD (Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i Reial Decret 1720/2007, del 21 de desembre conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD) que regula el tractament de les dades personals i les obligacions que devem assumir els responsables d´una web o blog a l´hora de gestionar aquesta informació.

Fitxer declarat de conformitat amb la legislació Andorrana davant l Agencia de Protecció de Dades del Principat d´Andorra:

En compliment del que requereix la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de Protecció de Dades Personals (des d´ara, “LCDP”) i amb els reglaments que el desenvolupen, s´informa els usuaris de la titularitat d´aquesta entitat degudament inscrita en l´Agencia de Protecció de Dades del Principat d Andorra.

Dades de caràcter personal

Trànsits i Duanes Principat, S.L., no recull dades personals mitjançant formularis des de el seu site web.

Informació personal que recull aquest site web

Al navegar dintre de la site web duenesprincipat.com, es pot recollir  direccions IP i altres informacions demogràfiques, mitjançant cookies per millorar l’experiència de navegació o per establir estadístiques d’accés d´usuaris.

Serveis de tercers utilitzats en aquesta web

Hosting
Google Analytics

Acceptació i consentiment

L´usuari declara haver estat informat de les condicions sobre la protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el seu tractament per part de Trànsits i Duanes Principat, S.L. en la forma i per les finalitats esmentades a l’avís legal.

Canvis en la present política de privacitat

Política de privacitat subjecta a eventuals canvis segons legislació aplicable en cada moment.

Qualsevol modificació d´aquesta Política de privacitat, serà degudament notificada i informada als usuaris, que en el seu cas podran atorgar el seu consentiment exprés.

Correus comercials

D´acord amb la LSSICE, duanesprincipat.com, no realitza practiques SPAM, per la qual cosa no s´emeten  correus comercials via electrònica, que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l´usuari.

Estem al vostre servei

Digui'ns el servei o tràmit que necessita i l'ajudarem a fer-ho